15 juni 2010

hesteliv?

Skyerne truer, de hænger over hovedet på en, der er brug for mere tøj og et håb om bedre vejr og noget mere sommer. Ikke langt fra de truende skyer, knapt 12 km væk fra Aalborg, skinner solen, det gør den tit når skyerne truer! det underligt...men koldt det er der, måske er man lige heldig at finde et vindstille sted, med en enkelt solstråle, der det godt, men ellers er det faktisk bare den rene elendighed.
Idyllisk ser det ud med sådan en flok heste i en græsfyldt eng, men hvad hjælper det når man er hest og ikke kan tage mere tøj på, og temperaturen er kold og våd om natten....der er ikke meget sommergræs over det, nej der er ej, så det vel naturligt nok man får sig lidt snue og giver sig til at hoste...
jeg bliver ærligt talt lidt bekymret for min gamle hest på 19 når han hoster sådan, ind må han, jeg må kapitulerer, der er IKKE sommer, i hvert fald ikke når man er hest og har det lidt svært ved at holde varmen. Så nu han kommet ind i varmen om natten, han nyder det, der masser af hø og varme. Men han vil også gerne ud igen, og så kan man jo godt komme til at være lidt morgen kåd og løbe sin vej.
Heldigvis er man jo en gammel herre, der er godt til at finde vej, så det blot at åbne ledet så klare han resten selv. Med ind igen vel han også gerne, ja han kan faktisk selv gå i boksen, der jo mad må du forstå. Så selvom der ikke er sommer i nu, ved man vel hvordan man får det bedste ud af sit gamle hesteliv :)

Ingen kommentarer: