08 marts 2010

BA projekt dag 1

Har lavet en tidsplan over mit BA projekt, jeg har ind til videre ikke fulgt denne plan... Jeg har været på FB (meget meget vigtigt!!) snakket i tlf med folk om ingenting og alting (også meget vigtigt)  Er blevet inviteret til jubilæum, skrevet det i kalender og indset jeg havde glemt jeg skulle til tandlægen (skal i morgen i stedet)! Har meldt mig ind i fitnessworld (jeg skal til og i gang igen!!) har snakket i tlf med folk ang. rideskolen (altid vigtigt) har glemt at spise og i panik rodet hele sit køkken end nu mere til for at lave en salat (har ikke ryddet op efter kagen i går).
 
Var der nogen der sagde bordopvaskemaskine TAK!!


Har prøvet at afsætte en elevhest der ellers skal slagtes (er næsten lykkes der kommer en og kigger i morgen!) har solgt noget tørv og bestilt noget foder og træ piller i stedet (alt sammen overenormt meget vigtigt) har lavet regnskab for stalden (kunne have ventet men det skal jo laves før eller sener) har snakket med folk om at gå i gang med BA uden faktisk at gøre det...Og for få minutter siden besluttede jeg mig for at lave en let lille aftensmad bestående af spagetti og røde pølser og tage opvasken imens vandet kogte...men i stedet lavede jeg denne blog...
Og nu vil jeg spise min mad, Gå mig en lille tur, tage opvasken og se medical night på kanal 4 kl 2000 og så ellers starte forfra i morgen og håbe på det går lidt bedre med det BA projekt der ;O)

1 kommentar:

Tina sagde ...

*thumbs up* :D